sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Tiput ovat jo nuorikoita

Eilen kaveri soitti. Kertoi menneensä kanalaan jossa minun tipuni tällä hetkellä ovat keskenään. Hänen omat kanansa ovat katetuissa ulkotarhoissa koko ajan, mutta minun tipuni ovat pikkutarhassa päivät jos on hyvä sää ja kanalassa sisällä yöt ja sateiset päivät. Niin, kaveri meni kanalaan ja avasi oven ja katsoi lattialle. MISSÄ ihmeessä ne tiput on??? Hetken mietittyään ja selän oikaistuaan kaveri huomasi: Ai siinä!!! Minun tipuni olivat kiivenneet riviin ylimmälle orrelle. Ihan koko porukka. Nyt he ovat sitten virallisesti nuorikoita. Osaavat jo käyttää orsia!

Tänään kävimme koko perhe tervehtimässä kavereita ja vähän katseltiin myös kanoja siinä samalla. On ne vaan nättejä! Täytyy kyllä myöntää että kaverin kääpiö-kochinit ovat kyllä myös erittäin näyttökelpoista porukkaa. Mutta tässäpä muutama kuva kanasistamme.

Tässä kuvassa näkyy kaikki, mutta osa on pelkkää viuhunaa. Kuvan alareunassa Karla-Kaarlo, oikeassa reunassa Ylermi, yläreunassa Essi-Eemeli, vasemmalla Nessi-Nestori ja keskelle Kajsa-Konrad.


Essi-Eemeli

Karla-Kaarlo

Kaikki ruokakipolla. Tässä näkyy kivasti ylimpänä olevan Essi-Eemelin kauluksen kirjavat sulat.

Ylermi

Nessi-Nestori

Emäntä kesäletteineen ja pieni kanapaimen.

Kanapaimenta kiinnosti kovasti pienet ystävät.

Kanatarhaakin kerettiin käydä päivällä vähän maalaamassa ja mökkiin on nyt rimoitettu muut seinät paitsi aukeava etuseinä. Siinä on vielä kesken vähän tuon luukun aukeamismietinnän takia rimoitus. aei voi tehdä ennen kuin tietää millainen siitä pitäisi tulla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti