sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Verkot paikoillaan ja kesämökki viittä vaille valmis

Kesäkanala on ihan pian valmis! Kaikki verkot on nyt laitettu paikoilleen. Katon verkosta puuttuu vielä sellainen noin 40cm siivu, mutta muuten sekin on jo paikoillaan. Reunat pitää vielä kiinnittää vähän tiheämmin, mutta ei se sieltä taida enää alas tulla lupaa kysymättä.

Kanalan luukkukin on valmis. Ei siitä mikään superhieno tullut ja siihen tarvittiin vähän jatkolaskusiltaakin, mutta asiansa se ajaa ihan varmasti. Kanalan sisään tarvitsee vielä laittaa orret. Uloskin voisi tietysti laittaa jonkinlaisen orsivirityksen.

Ruoan säilytykseen on ostettu isot orthexin kannelliset saavit. Ruokakipoiksi käynee muoviset saadut vadit, vesiastiaksi vanha matala emalikattila sekä nippapullot.






Laitetaas sitten vielä kiva kuva lapsista, jonka otin reilu viikko sitten kun olimme rannassa kävelyllä ja löytyi pojille mieluinen kiipeilypuu.


Lopppuviikosta käytiin katsomassa meidän kanoja lasten kanssa. Pienin katseli kovin tohkeissaan kun kaverin kanat viipottivat pihalla ja kotkottivat ja tuumasi: "tät-tät". Tarkoitti ilmeisesti "pot-pot".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti