lauantai 28. toukokuuta 2011

Tipuja

Mami kävi katsomassa tipuja sijaismamin luona. Viikossa olivat kasvaneet ja reipastuneet kovasti. Laitetaan muutama kuva. Kamera on vähän huono ja sillä on vaikea saada hyviä kuvia lämpölampun luona, kun sen mielestä lämpölampun valo riittää. Ja sitten kuvista tulee pelkkää viuhunaa. Kyllä siellä joku kuva onnistui siitä huolimatta.

Tässä yllä olevassa kuvassa ensimmäisenä kuoriutunut tipu on tuolla laatikon reunalla. Se tuntuu pitävän jöötä ja komentavan muita. Toiseksi kuoriutui tuo vaalea tipu joka on pyrstö kameraan päin. Kolmas ja neljäs seisoa kököttävät ruoka-astiassa. Kolmas taitaa olla tuo taempi ja neljäs etummaisempi.

Ykkönen oikealla, kakkonen vasemmalla, kolmonen ylinnä, nelonen keskellä.

Silmä kovana "mikä laatikko tuo on jolla on iso musta silmä?".


Pystyykö harjoista päättelemään mitään? Kakkonen, kolmonen, ykkönen ja nelonen.

Mamikin otti syliin jokaisen. Kameran takia piti sensuroida osa kuvista, sillä likinäköiset olisivat luulleet unohtaneensa lasit yöpöydälle!

Oli hauska käydä katsomassa tipuja. Yksi asia kuitenkin jäi harmittamaan, nimittäin unohdin ottaa kuvia kun käytiin ulkotarhassa katsomassa kanan alla kuoriutunutta tipua. Se oli todella kaunis! Tuollainen vaalea niinkuin kakkonenkin, mutta siipisulat olivat todella kauniin raidalliset! Siellä se kanaemon ja adoptiosisarustensa kanssa oli käymässä yöpuulle. Sisällä olevilla tipusilla taitaa olla vähän hankala hahmottaa vielä päivärytmiä lämpölampun takia. Niillä oli välillä kova touhu menossa ruoan nokkimisen kanssa. Tosin sitä ruoka-astian tyhjää nurkkaa ja kaverin varpaita piti kanssa nokkia. Hauska kopina siitä tuli.

 Kyllä sisätipujakin vähän unetti välillä ja siellä ihan makailtiin kasassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti